Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Флешмоб до Всесвітнього дня охорони праці – 2024
  • 30 квітня 2024
 
Напередодні Всесвітнього дня охорони праці, що традиційно відзначається 28 квітня, відбувся онлайн-флешмоб до Всесвітнього дня охорони праці – «Мої правила безпеки».
 
У заході взяли участь понад 200 учасників з усієї країни. Учасників вітали Сергій Савчук – Національний координатор МОП в Україні, Григорій Осовий – Голова Федерації профспілок України, Олексій Мірошниченко – президент Конфедерації роботодавців України, Ольга Богданова – Голова Правління Європейського співтовариства з охорони праці (ESOSH), представники від всеукраїнських профспілок та профоб’єднань. 
 
У програмі онлайн-заходу: 
 
 
 
Григорій Осовий у своєму вітальному слові наголосив на важливості питань безпеки та здоров’я працівників на роботі, зазначив, що діяльність профспілок спрямована перш за все на захист прав та гарантій працівників на охорону праці, на створення на кожному робочому місці безпечних та належних умов праці.
 
Також Григорій Васильович особисто подякував організаторам конкурсу дитячого малюнку та дітям, які брали у ньому участь, та відзначив окремі роботи авторів 
 
 
Також він підкреслив, що ФПУ пишається тим, що цього року конкурс журналу «Охорона праці» спільно організували та провели конкурсу у партнерстві з Федерацією профспілок України, Профспілкою працівників освіти і науки України за підтримки Міністерства освіти та науки України, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та  організацій. 
 
Також було відзначено сумлінну та злагоджену роботу обласних організацій Профспілки працівників освіти і науки України у Дніпропетровській, Запорізькій, Закарпатській, Київській, Одеській, Рівненській, Черкаській, Івано-Франківській, Волинській, Сумській, Житомирській, Полтавській областях, які взяли на себе непросту роль організаторів регіонального етапу конкурсу і провели його на високому професійному рівні! 
 
 
Дякуємо усім організатора та партнерам!
 
Бажаємо якнайшвидшої перемоги нашій країні та чудового дитинства нашим дітям! 
 
За матеріалами сайту
ЦК Профспілки